Angel’s Blog

Ziua 1

Asteptam cu nerăbdare ziua aceasta, deoarece eram pe cale sa întâlnesc tineri din alta tara cu care voi putea socializa și cu care voi porni în misiunea de a schimba mentalitățile oamenilor

Ne-am întâlnit la casa de cultura a orașului Negru Vodă, tinerii din Irlanda cât și cei din Galați au fost foarte entuziasmați sa ne cunoască.

După ce ne-am cunoscut, Cristina ne-a pregătit un spectacol dedicat zilei mămicii cu copiii de la grădiniță, iar mai apoi, trupa de dansuri populare a orașului ne-au prezentat 4 dansuri.
Fiind ziua internaționala a femeii, doamna director a liceului din Negru Voda, alături de primarul orasului au împărțit mărțișoare și flori doamnelor și domnișoarelor.

După spectacol, am mâncat pizza și am pornit spre căsuțele protejate din Negru Vodă. Acolo am fost primiți cu o masa pregătită de catre personalul de acolo. Imediat după ce am mancat, am mers în casele beneficiarilor și am avut parte de foarte multa distracție. Am desenat, ne-am jucat cu baloane și am socializat cu ei. Mai apoi am fost și la prima casa protejata construita la începutul anului 2000 de către fundația Aurelia Trust.

Am încheiat ziua cu un workshop lingvistic organizat de Cristina în care s-a încercat trecerea unor bariere de comunicare.